ffmelden.nl

Feedbacktrainingen op een externe trainingslocatie

Trainingslocatie

Feedbacktrainingen zijn vandaag de dag erg belangrijk. Een goede feedback betekent dat een persoon of bedrijf kan groeien. Om feedbacktrainingen te geven is het goed dat iedereen zich in een neutrale omgeving bevindt. Om hiervoor te zorgen is het verstandig om een externe trainingslocatie te reserveren. Op deze manier is het voor iedereen toegankelijk en open.

Een goede feedbacktraining

Een goede feedback geven is erg belangrijk. Personen en organisaties kunnen groeien door het ontvangen van feedback. Een goede trainingslocatie is belangrijk, maar ook de inhoud van de training. Feedback is er in twee vormen, er is negatieve en positieve feedback. Beide vormen van feedback zijn even belangrijk.

Negatieve feedback wordt meestal gegeven wanneer iets niet meer goed gaat. Denk hierbij aan het mislukken van een project of het gedrag dat zich op de werkvloer voordoet. Het geven van negatieve feedback ligt vaak erg gevoelig binnen een organisatie. Het is daarom uiterst belangrijk dat er op een goede manier feedback gegeven wordt. Zorg dat er een ontspannen sfeer hangt wanneer het gesprek begint. Begin met smalltalk om de persoon in kwestie gerust te stellen. Vervolgens leg je met zachte woorden uit wat er aan de hand is. Daarnaast spreek je altijd vanuit de ik-vorm. Een voorbeeld is: “Ik zie dat het wat minder gaat met het project, zie(t) jij/u dat ook?”. Op deze manier opent het gesprek langzaam en kan er makkelijker over de situatie gesproken worden. Vervolgens is het belangrijk om handvatten aan te reiken zodat de persoon in kwestie de situatie kan herstellen of weet hoe het de volgende keer aangepakt moet worden.

Positieve feedback is iets dat we vaak vergeten om te geven, terwijl dit net zo belangrijk is als negatieve feedback. Vaak kijken we alleen naar de kritische punten en vergeten we de punten die goed gaan. Het is belangrijk personen te complimenteren dat zij goed werk leveren. Hierdoor zullen zij hun werk meer gaan waarderen en zullen zij gemotiveerd blijven om door te gaan. Op deze manier blijven personen langer tevreden met hun werk en hebben ze plezier.

Voordelen van een externe trainingslocatie

Om een goede feedbacktraining te geven is het fijn om een neutrale plek te hebben. Dit kan doormiddel van een externe trainingslocatie. Hierdoor voelt iedereen zich veilig en open tot een ander. Dit is belangrijk omdat feedback geven een gevoelig onderwerp kan zijn. Om ook volledig te kunnen focussen op de inhoud van de feedbacktraining is het fijn wanneer u al de andere zaken uithanden kan geven, zoals een trainingslocatie en alles daar om heen.

Afhankelijk van de duur van de catering kan u een uitstekende catering op maat aanvragen bij een externe trainingslocatie. Zo heeft u geen zorgen over de lunch of snacks, want dit wordt allemaal voor u geregeld. Ook is een externe trainingslocatie eenvoudig en gemakkelijk online te zoeken en te reserveren, dit kan zelfs 24/7. Omdat bij alle trainingslocaties vakkundig medewerkers tot uw beschikking zijn, kan u altijd met al uw vragen terecht. Zo kunnen de vakkundige medewerkers u helpen met de audiovisuele middelen. Alle trainingslocaties zijn van alle gemakken voorzien, denk bijvoorbeeld aan gratis koffie en wifi.

Mobiele versie afsluiten