Vandaag de dag kan je talloze merken vinden in de wereld van de mode. Het mooie van dit grote aanbod is dat je altijd weer merken hebben die het op een bijzondere wijze aan zullen pakken. Een van de merken die zeker bekend aan het worden is, is Balenciaga. Dit merk is de laatste tijd echt de lucht in geschoten als we kijken naar de verkoopcijfers, voornamelijk de sneakers worden ontzettend veel gekocht. In dit artikel zullen we dit Italiaanse merk eens even wat beter bekijken, zo kunnen we eindelijk antwoord krijgen op de vraag waarom jij ook zou moeten kiezen voor deze kleding en sneakers.

De schoenen van Balenciaga

Balenciaga is op dit moment naast Gucci toch wel een van de bekendere merken, het merk is nog bekender geworden toen de Kardeshians alles van dit merk zijn gaan dragen. Dit merk is altijd al een high end product geweest, daar betaal je dan ook we degelijk voor. Het merk past qua prijsklasse dan ook zonder meer in het rijtje van Gucci of Louis Vuitton. Het mooie van het merk is dat je iedere keer weer de hoogwaardige kwaliteit zal krijgen, je weet zeker dat je kwaliteit in handen hebt bij Balenciaga. De schoenen van Balenciaga hebben meestal een apart patroon of ontwerp, je hoeft maar naar de Triple S variant te kijken om dit te zien. Niet iedereen vind ze mooi, echter is een deel van de mensen er gek op.

Ook kan je veel kleding vinden van Balenciaga. De truien zijn erg bekend, dit zijn de truien waarbij de naam overal over terug te vinden is op de stof. De uitstraling van de kleding is bijzonder en excentriek, al zal je geen ordinaire kledingstukken vinden bij dit merk. Bij Balenciaga vinden ze het belangrijk dat het een merk is wat bekend staat om kwaliteit, het gaat niet alleen maar om de naam. De broeken van dit merk zijn iets minder vaak gekocht, hier ligt de focus van Balenciaga dan ook niet echt bij.

De toekomst voor Balenciaga

Balenciaga is goed op de shows, dit zal dan ook nog wel even zo doorgaan. De shows van dit merk worden groter en groter, ook komen er steeds meer bekende modellen bij het werk. We zien dat steeds meer bekende artiesten een variant uitbrengen van de schoenen. Als voorbeeld kunnen we Kanye West noemen, hij heeft al zijn eigen collectie binnen het merk. De kans dat steeds meer bekende mensen over gaan op dit merk is vrij groot, reken er dus maar op dat dit merk de komende jaren nog even aan de weg zal gaan timmeren.