ffmelden.nl

Sierbestrating voor de tuin van jouw dromen!

sierbestrating

Je tuin kan een heerlijke plek zijn om even tot rust te komen, of juist om, voor diegene met groene vingers, je creativiteit los te laten gaan en je verbonden te voelen met moeder natuur. Voor velen van ons is het ook gewoon een soort tweede huiskamer – maar dan met zonnestralen. Met sierbestrating geef je je tuin een leuk nieuw uiterlijk en zorg je dat je terras, vijver en bloemen bereikbaar blijven zonder modder aan je schoenen te krijgen.

Wat is sierbestrating?

Bij het woord sierbestrating denk je misschien al snel aan heel uitgebreide of detailleerde bestrating, met van alles erop en eraan. Dit hoeft echter totaal niet het geval te zijn. Er zijn hele simpele, maar toch mooie tegels te vinden. Het is ook zeker niet zo dat omdat het klinkt alsof het alleen moet sieren, sierbestrating niet stevig is. Als je goed kijkt wat er te krijgen is en wat geschikt is voor jou, kom je al snel uit bij de juiste sierbestrating die jarenlang meegaat, in welk weer dan ook!

De juiste sierbestrating kiezen

Het is natuurlijk allemaal een kwestie van smaak, maar er zijn verschillende manieren om tot de beste keuze te komen wanneer je voor sierbestrating in je tuin gaat. Zo kun je beginnen bij de basis: bloemen en planten. Deze richt je in en laat je groeien en bloeien, in de vorm die jij het mooist vindt. Vervolgens kun je de sierbestrating die je kiest af laten hangen van hoeveel ruimte erover blijft tussen alle planten en in welke vorm deze het beste past. Zo houdt moeder natuur de overhand en kun je toch alles goed bereiken.

Je kunt ook de bestrating juist de hoofdrol laten spelen als je je tuin helemaal vernieuwt of deze eerst leeg was. Zo kun je combineren met verschillende kleuren, vormen en maten en deze thema’s en patronen bijvoorbeeld weer terug laten komen in de bloemen en planten die je later kiest. Dan weet je in ieder geval zeker dat je altijd overal bij kunt!

Niet alleen voor in de tuin

Sierbestrating kan ook heel mooi en handig zijn voor de oprit van je auto, of het pad naar de deur van je huis of bedrijf. In dat laatste geval speelt het ook een grote rol bij eerste indrukken, dus is het extra belangrijk dat je iets kiest wat echt bij jou past. Gelukkig is er ontzettend veel variatie in tegel vormen en maten en heb je dat zo voor elkaar!

Mobiele versie afsluiten