Loopauto’s zijn misschien minder prominent dan ze ooit geweest zijn, maar ze blijven leuk. Door dit klassieke kinderspeelgoed in een nieuw jasje te steken worden ze steeds vernieuwd en blijven ze toch meegroeien met elke nieuwe generatie kleintjes. Met een retro loopauto breng je je kindje terug naar je eigen jonge jaren. En tegelijkertijd leren ze spelenderwijs hun eerste eigen stapjes zetten!

Waarom een retro loopauto?

Sommige dingen vergeet je als ouder nooit. De eerste keer dat je kindje mama of papa tegen je zegt, dat ze netjes op hun potje plassen en natuurlijk hun eerste stapjes. En letterlijke en figuurlijke stap naar op hun eigen benen leren staan en lekker beginnen met zelf de wereld verkennen. Een retro loopauto is ideaal voor je baby of peuter om te wennen aan de beweging van lopen, zonder het risico te lopen dat hij of zij na elke stap omvalt. Zo kun je als ouder zorgeloos blijven zitten en kijken hoe je kind de wereld verkent in zijn of haar retro loopauto zonder dat je je hart vast hoeft te houden en op moet springen om het hoofdje te beschermen tegen de hoek van de tafel!

Een retro loopauto als cadeau

Kleine kinderen zijn vaak de moeilijkste mensen om een leuk en geschikt cadeau voor te kiezen. Je denkt dat je wel even naar de speelgoedwinkel kan lopen, een pakje lego of een pop uitkiezen en dat het dan goed is – maar vaak hebben kinderen juist al zoveel speelgoed dat de kans klein is dat je iets kiest wat ze niet al hebben liggen. Een retro loopauto is dan een ideaal cadeau voor elk kind – origineel, waarschijnlijk hebben ze er nog geen, en je kunt je lekker uitleven met het kiezen van een leuke kleur en model! Het is het ook leuk als kraamcadeau zodat de ouders (en het kind) alvast iets leuks hebben om naar uit te kijken. Omdat een retro loopauto zo mooi is kan deze gewoon vast in de huiskamer klaar voor gebruik staan!

Retro loopauto is geschikt voor iedereen

Of je kind nou houdt van brandweerauto’s, tractors, bloemetjes of een echt strak retrodesign – een retro loopauto is voor eigenlijk ieder kindje wel geschikt. Iedereen moet op een gegeven moment leren lopen, en door de retro loopauto voor jouw zoon of dochter aantrekkelijk te maken met een leuk patroon, een leuke kleur of een creatief design gaat het proces van het leren lopen waarschijnlijk sneller dan je ooit had durven hopen.